2024 ons FEESTJAAR!


EEN VAKANTIE VOL RUST EN RUIMTE

Het is ongelofelijk, maar we wonen dit jaar alweer VIJF JAAR op de boerderij. We runnen dus alweer VIJF JAAR camping Brugginck. Daarnaast stamt onze prachtige boerderij uit het jaar 1894, dus dit jaar 130 jaar bestaat! En om het nog feestelijker te maken, blijkt de deel (de binnenruimte voor de campinggasten) precies 100 jaar geleden te zijn gebouwd. Is dat geen reden voor een feestje? Wij vinden van wel! 

We nodigen IEDEREEN (of u nou op de camping staat of gewoon mee wilt doen) daarom uit om met ons mee te feesten!


WAT GAAT ONS FEESTJAAR U BRENGEN? 

11 mei , 20.00 uur - MUZIEK

Singersongwriter Louise van den Brink brengt haar liedjes ten gehore. Enne... het eerste drankje is 'van de zaak' ;-)


Juni, juli & augustus - EXPOSITIE

In Maron’s atelier toont zij met twee collega-kunstenaars hun recente tekeningen. Kom binnen en neem een kijkje in de wereld van hun kunst. 


14 juni 19.30 uur - RONDJE KUNST & LEZING

Maron neemt geïnteresseerden mee naar de expositie van haar schilderijen in de Lambertikerk te Zelhem, alwaar zij een rondleiding en korte lezing zal verzorgen. Hartelijk welkom! 


14 augustus, 20.00 uur - FILMAVOND & GESPREK

Een ouderwetse filmavond waarop de film Ciske de Rat gekeken gaat worden. Waarna Maron met een collega-jeugdzorgwerker het gesprek met u aan gaat over werken in de jeugdzorg en het hebben van een gezinshuis. 


April t/m september - KLEINE WEKELIJKSE LOTERIJ

In deze periode zal iedere zaterdag om 11 uur een kunstboekje of 10 kunstkaarten van de hand van Maron verloot worden onder de aanwezige gasten.


Eind september - GROTE EENMALIGE LOTERIJ

Aan het eind van het seizoen verloot Maron onder alle gasten die dit jaar aanwezig waren een uniek schilderij. Meer informatie treft u op de camping. 


Wij vinden het prettig wanneer u uw aanwezigheid doorgeeft via DEZE LINK

TOT ZIENS OP CAMPING BRUGGINCK