CAMPING & TREKKERSHUT

CAMPING & TREKKERSHUT


Op ons terrein bevinden zich een camping  en een trekkershut/B&B

Hieronder leest u meer over beiden…EEN VAKANTIE VOL RUST EN RUIMTE

DE CAMPING 


Op de camping hebben wij veertien kampeerplekken te bieden. Wij ontvangen zowel caravans, campers als mensen die hun tent komen opzetten. U kunt overnachten op het kampeerveld vlak naast de boerderij of verderop ‘in de wei’. Komt u maar voor een korte tijd dan kunt u er ook voor kiezen uw camper op de camperstrook te zetten. Deze bevindt zich naast de parkeerplaats. Voor de camperstrook hanteren wij een lager dagtarief. 

Alle kampeerders kunnen gebruik maken van het keukenblok en de eenvoudige sanitaire voorzieningen. Ook staan er meerdere picknicktafels op het kampeerterrein die voor algemeen gebruik bedoeld zijn. 


SPECIAAL VOOR ‘TREKKERS’…


en Pieterpadlopers met rugzak en tentje hebben wij een leefruimte gecreëerd in de deel van de boerderij. Er kan gekookt, gegeten en afgewassen worden, maar gewoon een boek lezen of een spelletje doen  kan er natuurlijk ook. Er staat een poolbiljart, een tafelvoetbaltafel, een tafeltennistafel en een flipperkast. Met slecht weer zit je er natuurlijk heerlijk droog.


Wifi is vrij beschikbaar, maar het bereik dekt niet de hele camping. In de buurt van de boerderij is er goede ontvangst.

TREKKERSHUT / B&B


In de sfeervolle schuur die omgebouwd is tot atelier en galerie “KUNSTHOEK7” bevindt zich tevens onze ‘Trekkershut’. Deze B&B bestaat uit een leefruimte vol kunstwerken, een slaapkamer voor twee personen, een keukentje, een douche en toilet. Bij goed weer staat er een tuinsetje voor u klaar onder onze honderd jaar oude plataan. 

In de winter zorgen wij dat de ruimte warm is gestookt wanneer u aankomt. Daarna stookt u de houtkachel zelf m.b.v. hout dat wij voor u klaar leggen.

In de zomer deelt u de douche en de afwasgelegenheid met campinggasten op het moment dat de camping meer dan halfvol staat. 

U heeft de mogelijkheid om per persoon een lakenpakket en handdoekenset te huren en een ontbijt te bestellen. Het ontbijt ontvangt u de dag van te voren en kan tevens gebruikt worden als bescheiden lunch.

Een originele en kunstzinnige verblijfplek midden in het groen!

Waar u ook kijkt ziet u het prachtige coulisselandschap dat zo typerend is voor de mooie Achterhoek. En aan het einde van de dag zult u met regelmaat genieten van een kleurrijke  zonsondergang.