CAMPING en B&B


Op ons terrein bevinden zich een camping  en een Bed & Breakfast. 

Deze zijn het hele jaar door geopend. EEN VAKANTIE VOL RUST EN RUIMTE

DE CAMPING 


Op de camping hebben wij veertien kampeerplekken te bieden. Wij ontvangen zowel caravans, campers als mensen die hun tent komen opzetten. U kunt overnachten op het kampeerveld vlak naast de boerderij of verderop ‘in de wei’. Komt u maar voor een korte tijd dan kunt u er ook voor kiezen uw camper op de camperstrook te zetten. Deze bevindt zich naast de parkeerplaats. Voor de camperstrook hanteren wij een lager dagtarief. 

Alle kampeerders kunnen gebruik maken van het keukenblok en de sanitaire voorzieningen. Ook staan er meerdere picknicktafels op het kampeerterrein die voor algemeen gebruik bedoeld zijn. 


SPECIAAL VOOR ‘TREKKERS’…


en Pieterpadlopers met rugzak en tentje hebben wij een leefruimte gecreëerd in de deel van de boerderij. Hier kan in het keukentje gekookt  (potten&pannen voorradig) gegeten en afgewassen worden. Met lagere temperaturen kunnen er warmtelampen aan.  Er staat een poolbiljart, een tafelvoetbaltafel en een flipperkast. Met regen zit je er heerlijk droog.


Wifi is vrij beschikbaar, maar het bereik dekt niet de hele camping. In de buurt van de boerderij is er goede ontvangst.


Lees hieronder de informatie betreffende de B&B:

 Bed &Breakfast


In de sfeervolle schuur die omgebouwd is tot atelier en galerie “KUNSTHOEK7” bevindt zich tevens een Bed & Breakfast. Deze B&B bestaat uit een woonkamer met originele kunst aan de wand, een slaapkamer voor twee personen, een keukentje (met koelkast, magnetron, kookplaat, potten en pannen, koffiezetapparaat en waterkoker mét koffie en thee) een douche en toilet. Buiten staat een tuinsetje voor u klaar waarmee u met goed weer lekker in het zonnetje kunt zitten. 

De bedden zijn opgemaakt en u heeft de mogelijkheid om per persoon een set handdoeken te huren en een ontbijt te bestellen. Het ontbijt ontvangt u de dag van te voren en kan tevens gebruikt worden als lunch. 

In de winter zorgen wij dat de ruimte warm is gestookt wanneer u aankomt. Daarna stookt u de houtkachel zelf m.b.v. hout dat wij voor u klaar leggen.

Kortom, een originele en kunstzinnige verblijfplaats midden in het groen!