OVER ONS

Wij, Jaap en Maron Hilverda, zijn in 2019 verhuisd en we mogen ons sindsdien de trotse eigenaren noemen van de boerderij van “de Brugginck-boer”. Van oorsprong was de Brugginck-boer de grootste herenboer uit de omgeving,  iets dat nog duidelijk te zien is aan de allure van de boerderij.  


Wij zijn hier komen wonen met ons gezinshuis, onze (schoon)ouders en onze (schoon)vader. Ons terrein wordt nog altijd gekleurd door dezelfde landelijke sfeer als toen: landerijen vol koeien, eindeloze wandelpaden, nabij gelegen bos en grenzeloos veel groen. Zelf zijn we in het gelukkige bezit van twee honden, twee katten, twee Ouessant schaapjes en een schare aan kippen  die zich langzaam zal uitbreiden. 


We kamperen zelf graag en vinden het daarom heel erg leuk om onze eigen grond daar nu ook beschikbaar voor te stellen. We zien onszelf eigenlijk niet echt als ‘campingbezitters’ en ons terrein niet echt als een ‘officiële camping’.   We hebben gewoon een prachtig terrein met eenvoudige voorzieningen en vinden het daarom superleuk om anderen hier ook van te laten genieten!

…zijn we naast het gezinshuis en de boerderij ook actief op het gebied van de kunsten. Maron beheert atelier Kunsthoek7 dat zich op ons erf bevindt.  Zij schildert en organiseert ieder jaar diverse workshops waar iedereen die van tekenen en schilderen houdt aan deel kan nemen. 

Jaap is met zijn saxofoon onderdeel van de swingende band “Balkanova”. Bij hem kunt u terecht voor een avondje authentiek genieten van  meeslepende Balkan muziek.

EN VERDER..