CAMPING


Op ons terrein bevinden zich een camping  en een bescheiden appartement.

Hieronder leest u meer over beiden…


EEN VAKANTIE VOL RUST EN RUIMTE

DE CAMPING 


Op de camping hebben wij veertien kampeerplekken te bieden. Wij ontvangen zowel caravans, campers als mensen die hun tent komen opzetten. U kunt overnachten op het kampeerveld vlak naast de boerderij, maar u kunt er ook voor kiezen uw kampeermiddel verderop ‘in de wei’ te plaatsen. De wandeling naar het toilet zal iets langer zijn maar  het uitzicht is er naar alle kanten prachtig en vrij!

Alle kampeerders kunnen gebruik maken van het keukenblok en de eenvoudige sanitaire voorzieningen. Ook staan er meerdere picknicktafels op het kampeerterrein die voor algemeen gebruik bedoeld zijn. 


SPECIAAL VOOR ‘TREKKERS’…


en Pieterpadlopers met rugzak en tentje hebben wij een leefruimte gecreëerd in de deel van de boerderij. Er kan gekookt, gegeten en afgewassen worden, maar gewoon een boek lezen of een spelletje doen  kan er natuurlijk ook. Er staat een tafelvoetbaltafel, een tafeltennistafel en een flipperkast. Met slecht weer zit je er natuurlijk heerlijk droog.


Wifi is vrij beschikbaar, maar het bereik dekt niet de hele camping. In de buurt van de boerderij is er goede ontvangst.

Waar u ook kijkt ziet u het prachtige coulisselandschap dat zo typerend is voor de mooie Achterhoek. En aan het einde van de dag zult u met regelmaat genieten van een kleurrijke  zonsondergang.